Ödüllü Saç Ekimi Uzmanı - Songül Alcı

Teknika FUE

Teknika FUE

last update06.09.2022
Trawell

Jeni duke kërkuar për një procedurë të sigurt të mbjelljes së flokëve për të rikthyer flokët tuaj natyral me sa më pak dhimbje dhe humbje kohe në mënyrë  joproduktive?

Për fat të mirë, ekziston një trajtim për restaurimin e flokëve që mund t'ju ndihmojë të ridalin flokët tuaj natyral në mënyrë sa më pak invazive.

Ekstraktimi i njësisë folikulare, i njohur më së miri si FUE, është një metodë e restaurimit të flokëve, e krijuar për të lejuar pacientin të mbajë flokët e dhuruesit, pa shenja të dukshme.

Përveç këtij përfitimi tërheqës, FUE në Turqi është më pak invazive - pa thikë, pa bisturi dhe pa qepje. Ekstraktimi i njësisë folikulare është zakonisht alternativa më e kërkuar ndaj procedurës tradicionale të transplantimit të njësisë folikulare për shkak të natyrës së saj jo-invazive.

Kur bëhet fjalë për teknikën e transplantimit të flokëve FUE në Stamboll, mjekët tanë kanë një histori të gjatë të përsosmërisë dhe rezultateve të qëndrueshme.

Procedura e ekstraktimit të transplantit folikular

Gjatë FUE në Turqi, mjeku përdor një instrument për të bërë një prerje të vogël rrethore në lëkurë rreth një njësie folikulare, duke e ndarë atë nga indi përreth. Njësia më pas nxirret direkt nga skalpi i kokës, duke lënë një vrimë të vogël të hapur.

Ky proces përsëritet derisa mjeku të ketë mbledhur njësi folikulare të mjaftueshme për të mbuluar rajonin ku kanë rënë flokët. Prerja e dhuruesit, përafërsisht 1 mm në madhësi, mund të shërohet gjatë shtatë deri në dhjetë ditë, duke lënë gjurmë minimale në pjesën e pasme dhe anash kokës.

Pasi mblidhen graftet, krijohet një "zonë marrëse" duke hapur vrima të vogla në zonën pa flokë të kokës duke përdorur një instrument të rafinuar me gjilpërë. Njësitë folikulare më pas implantohen në zonën ku kanë nënë flokët, ku ato do të rriten në folikula natyrale që prodhojnë flokë.

Kush mund të aplikoj Ekstraktimin e Njësive Folikulare Trajtimi i restaurimit të flokëve me nxjerrjen e njësisë folikulare është një zgjedhje e mundshme për pacientët që:

  • Kërkojnë një rikuperim të shpejtë
  • Preferojnë t'i mbajnë flokët e tyre të shkurtra
  • Kanë dobësi të skalpit të kokës

Rezultatet e Ekstraktimit të Njësisë Folikulare

Duke ditur se jeni në duar të sigurta, rezultatet e ekstraktimit të njësisë folikulare në Turqi do të duken krejtësisht të natyrshme dhe praktikisht nuk do të kenë asnjë dallim nga flokët tuaj origjinal.

Hair Transplant
20 plus years of experience Explore more
Cosmetic dentistry
Everything you need for your teeth Explore more
Treatments for Obesity
Regain your healthy body Explore more
Plastic Surgery
Immerse yourself in Trawell expertise Explore more

Merrni një ofertë falas

Filloni udhëtimin tuaj drejt një transformimi dhe pushimi të suksesshëm

Kam lexuar dhe jam dakord me Ligji për Mbrojtjen e të Dhënave Personale *