Ödüllü Saç Ekimi Uzmanı - Songül Alcı

Songül Alcı, MBA

Qendra e transplantit të flokëve

last update06.09.2022
Trawell

Unë kam lindur më 29 mars 1977 në Ankara. Unë u diplomova në Shkollën e Shkencave Shëndetësore në Universitetin Aband Izzet Baysal në 1996.

Vazhdova profesionin në spitalin Florence Nightingale.

Në vitin 2005 mora diplomën time Bachelor në Administrim Biznesi në Universitetin Sakarya.

Gjatë kësaj periudhe kam punuar si oficer operativ në spitale të ndryshme dhe si menaxher në klinikat e Kirurgjisë Plastike.

Në të njëjtin vit mora certifikatën “Menaxhimi dhe Organizimi i Spitalit” nga Universiteti Marmara.

Në vitin 2008 u diplomova në Shkollën e Menaxhimit të Institucioneve Shëndetësore në Universitetin Anadolu.

Gjithashtu kam marrë çertifikatat në 'Institucionalizimin' dhe 'Menaxhimin e Kostos' në Fakultetin e Administrimit të Biznesit në Universitetin e Stambollit.

Unë u diplomova me një diplomë master në ‘Administrim Biznesi’ (MBA) në Universitetin Beykent. Tema e tezës sime ishte “Marketimi i Shërbimeve të Integruara në Menaxhimin Spitalor”.

Kam marrë pjesë në shumë kongrese dhe seminare për Menaxhim Shëndetësor, Organizim, Turizëm Shëndetësor dhe kam mbajtur fjalime në këto organizata.

Fillova karrierën time në transplantin e flokëve në klinikën Transmed Hair Transplantation në vitin 2001.

Më pas themelova shumë njësi dhe qendra të njohura të transplantit të flokëve.

Unë kam qenë një nga njerëzit e parë që aplikova metodën FUE me mikromotor në procedurat e mbjelljes së flokëve. Gjithashtu kam dhënë shumë kontribut në prodhimin e pajisjeve dhe mjeteve të ndryshme të përdorura në transplantin e flokëve.

Kam ngritur njësitë e para të mbjelljes së flokëve në Parkun Mjekësor Göztepe dhe Parkun Mjekësor Bahcelievler; më pas themelova poste të tjera në Parkun Mjekësor të Antalisë, Parkun Mjekësor Gaziantep dhe Parkun Mjekësor Elazig dhe që nga viti 2008 punova si themelues dhe menaxher në klinika të ndryshme. Në vitin 2018 mora çmimin “Specialistja më e mirë e transplantit të flokëve për femra”.

Hair Transplant
20 plus years of experience Explore more
Cosmetic dentistry
Everything you need for your teeth Explore more
Treatments for Obesity
Regain your healthy body Explore more
Plastic Surgery
Immerse yourself in Trawell expertise Explore more

Merrni një ofertë falas

Filloni udhëtimin tuaj drejt një transformimi dhe pushimi të suksesshëm

Kam lexuar dhe jam dakord me Ligji për Mbrojtjen e të Dhënave Personale *