Ödüllü Saç Ekimi Uzmanı - Songül Alcı

Rreth kompanisë sonë

Shërbimi i plotë Turizëm Mjekësor dhe Shëndetësor

Rreth Nesh

Trawell Shërbimet e Turizmit Mjekësor dhe Shëndetësor në Stamboll

Trawell aims to bring a different perspective to medical tourism in Turkey with patients coming from abroad. While providing a nice Turkey experience to its domestic and foreign guests with its expert staff, Trawell has adopted the philosophy of hassle-free treatment with happy guests during the treatment processes.

Misioni yne

Për të ruajtur prezencën tonë globale në një mënyrë cilësore, për të përcaktuar metodën më të përshtatshme të trajtimit për mysafirët tanë, për të siguruar që ata të marrin rezultate cilësore, për të përcaktuar nevojat e mysafirëve tanë në mënyrën më të përshtatshme dhe për të përmbushur plotësisht pritshmëritë e tyre dhe për të rritur cilësinë e jetës së tyre.

Vizioni yne

Ne parashikojmë të bëhemi një qendër e besueshme duke ofruar turizëm shëndetësor cilësor në të gjithë botën.

Takoni ekspertin tonë

Songül Alcı Hair Transplantation
Op. Dr. Gürdal Ören Obesity Treatment
Prof. Dr. Yavuz Başterzi Aesthetics Surgery

Dr. Veysel BilgeCosmetic Dentistry

 

Objektet tona