Ödüllü Saç Ekimi Uzmanı - Songül Alcı

Transplanti i flokeve

Rifitoni flokët

Flokët tanë kanë qenë simbol i bukurisë, shëndetit, kujdesit që nga ekzistenca jonë. Cili prej nesh nuk fillon me kontrollimin e flokëve ndërsa shikohet në pasqyrë.

Faleminderit për çdo pacient që preferon dhe na rekomandon gjatë 20 viteve të fundit në transplantin e flokëve.

Takohuni me më të mirën tuaj
Me ekipin tonë me më shumë se 20 vjet përvojë
Si shëndeti ashtu edhe udhëtimi
Rruga juaj e udhëtimit kalon përmes shëndetit
Mbi 20 vite në transplantim dhe trajtim flokësh
Humbja e flokeve dhe trajtimi

Si një ekspert flokësh me një ekip kompetent, ne jemi të vetëdijshëm për mungesën e vetëbesimit që vjen së bashku me rënien e flokëve. Me flokët që mungojnë, ju përballeni me probleme si pakënaqësia e brendshme, pasiguria e përditshme dhe introvertizmi pa dëshirë.

Na kontaktoni
Humbja e flokeve tek femrat

Edhe pse humbja e flokëve është një situatë e sikletshme për meshkujt, humbja e flokëve tek femrat mund të jetë shumë më shqetësuese për femrat.

Rënia e flokëve tek meshkujt

Humbja e flokëve tek meshkujt mund të jetë një situatë stresuese. Një kokë e plotë e flokëve është e lidhur me rininë, burrërinë, forcën dhe fuqinë.